woontrends

Antieke deuren en luiken van Burbri Antiek: unieke vondsten uit oude paleizen en gebouwen

Bent u op zoek naar authentieke antieke deuren en luiken voor uw huis? Dan moet u zeker een bezoek brengen aan Burbri Antiek! Dit familiebedrijf is al meer dan 25 jaar een gevestigde naam in de antiekbranche. Bij Burbri Antiek vindt u enkel en alleen originele en unieke producten die een verhaal hebben.

De antieke deuren en luiken die Burbri Antiek verkoopt zijn afkomstig uit oude paleizen en gebouwen. Deze deuren zijn ruim 100 jaar oud en hebben daardoor een unieke uitstraling. De deuren zijn in verschillende maten en stijlen verkrijgbaar. Of u nu op zoek bent naar een antieke houten deur met panelen of naar een deur met glas-in-lood ramen, u vindt het allemaal bij Burbri Antiek.

Burbri Antiek is gevestigd in een oude loods in Aalsmeer. Deze loods is omgetoverd tot een showroom van ruim 5000m2 met een groot aanbod aan meubels en materialen. Bij de showroom kunt u gratis parkeren voor de deur. Het aanbod bij Burbri Antiek is enorm, slechts 20% van het assortiment is online te bekijken. U heeft bij Burbri Antiek de kans op een vondst die u vooraf niet online op internet kunt vinden.

Als u op zoek bent naar antieke deuren en luiken, dan moet u zeker eens langs komen bij Burbri Antiek. In de showroom vindt u naast de deuren en luiken ook vele andere authentieke producten. De koffie staat altijd klaar en het enthousiaste team staat klaar om u te helpen met het vinden van uw perfecte antieke deur. Kijk voor de openingstijden onder aan de pagina.

Wilt u meer weten over Burbri Antiek en hun assortiment aan antieke deuren en luiken? Neem dan een kijkje op onze website of breng een bezoek aan hun showroom in Aalsmeer. U zult versteld staan van de unieke vondsten die u daar kunt vinden!