GER

De blikvanger in huis, een stalen deur!

De blikvanger in huis, een stalen deur! Wie wil dat nu niet? Een visgraat vloer, zwarte details en een prachtige stalen deur. Het is helemaal de trend van 2021. In elk programma waarin huizen worden gebouwd of gerenoveerd komt het aan bod, de stalen deur. Het is de blikvanger in huis! Moderne stalen deuren zorgen voor een industriële look en feel in huis. Mensen willen steeds vaker lichter wonen en een ruim gevoel creëren. Door stalen deuren met glas te gebruiken, accentueer je de ruimte waardoor het groter lijkt. Het glas in de deuren zorgt ervoor dat je door kunt kijken naar andere ruimtes, of de deur nu open of dicht is. Alles is mogelijk, de scharnieren kunnen zowel links als rechts, dubbele deuren, glasverdeling, naar beide kanten toe draaien, noem het maar op! Deze verschillende mogelijkheden zorgen ook dat het bijna voor iedereen mogelijk is om een stalen deur in huis te plaatsen. Het staal is niet alleen mooi en strak, maar ook heel onderhoudsvrij! Dit komt door de slijtvaste poedercoating waarmee de deur is afgewerkt, waardoor het ook geschikt is voor intensief gebruik! Ook is de deur vaak makkelijk te monteren.

Stalen deuren door het hele huis!

Het wordt ook steeds populairder om een stalen deur op meerdere plekken in huis te gebruiken, niet alleen meer in de woonkamer! Steeds meer mensen kiezen er ook voor om het te plaatsen bij hun slaapkamer als afscheiding bijvoorbeeld. Ook als douchedeur of douchewand wordt het steeds populairder! Mensen kiezen vaak om de details van de stalen deur te combineren met zwarte kranen en badkamermeubels! In elke kamer in huis blijft het een ontzettende blikvanger!

Je kan er ook nog voor kiezen om matglas in de deur te laten plaatsen in plaats van normaal glas, dit voor bijvoorbeeld ruimtes als de wc of kasten waarvan je de inhoud niet constant in het zicht wil hebben. Op deze manier behoud je toch het ruimtelijke effect!

Er bestaan ondertussen heel veel verschillende soorten stalen deuren; normale opening naar beide kanten, een roterende taatsdeur, schuifdeur met railsysteem, schuifdeur op rollers met soft-close systeem, een stompe deur of alleen ramen met een stalen frame. Kortom, voor ieder wat wils!

Er zijn veel verschillende soorten stalen deuren beschikbaar, van normale openingen aan beide zijden tot roterende taatsdeuren, schuifdeuren met railsysteem, schuifdeuren op rollers met soft-close systeem, stompe deuren of alleen ramen met een stalen frame. Er is dus voor ieder wat wils!