GER

De trend van het jaar zijn stalen deuren!

De trend van het jaar zijn stalen deuren! Deuren zijn er in veel verschillende kleuren, soorten en maten, en het kan soms lastig zijn om de juiste deur bij jouw interieur te kiezen. Het is belangrijk dat de deur bij het geheel past en dat je de trends volgt. Stalen deuren passen bij ieder interieur en geven veel sfeer aan jouw huis. Waarom stalen deuren zo populair zijn, is dat ze in elk interieur passen en door het vele glas en het zwarte staal een luxe sfeer creëren. Daarnaast hebben de deuren weinig onderhoud nodig en zijn ze gemakkelijk op maat te maken. Stalen deuren zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals taatsdeuren, deuren op rails en deuren op rollers. Ervaar zelf de luxe sfeer die stalen deuren in jouw huis creëren!

Waarom stalen deuren op maat?

Stalen deuren zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Je kunt ze tegenwoordig in veel huizen vinden. Maar waarom zijn stalen deuren zo populair? De stalen deuren passen in elk interieur. Of je nu een modern, landelijk of industrieel interieur hebt, een stalen deur is altijd een goede keuze! De stalen deuren geven door het vele glas en het zwarte staal een luxe sfeer. Daarnaast komt er door het glas veel licht naar binnen. Door de stalen deuren lijkt de ruimte groter, je kijkt gemakkelijk van de ene ruimte naar de andere ruimte. Ook hebben de stalen deuren weinig onderhoud, je hoeft alleen het glas af en toe schoon te maken. De deuren zijn voorzien van professionele scharnieren of schuifsystemen. Het voordeel van stalen deuren is dat ze gemakkelijk op maat te maken zijn, hierdoor is er altijd een mooie deur voor jou te koop. Doordat de deuren op maat te maken zijn, kan je ze kamerhoog maken. Ook kan het staal van de deur verschillende kleuren hebben, de standaardkleur is zwart. Maar als jij graag een andere kleur wilt, dan wordt met behulp van poedercoating de gewenste kleur gecreëerd. Ervaar zelf de luxe sfeer die de stalen deuren in jouw huis creëren! Stalen deuren in verschillende uitvoeringen

Stalen deuren zijn er in verschillende uitvoeringen.

Allereerst zijn er stalen taatsdeuren te koop, deze deuren bevatten een scharnierpunt in de grond en in het plafond. Door dit scharnierpunt kan de deur 90 graden draaien. Daarnaast is er de roterende taatsdeur, deze deur heeft in het midden van de grond en het plafond een scharnierpunt. Hierdoor kan de deur 360 graden draaien. Ook zijn er stalen deuren op rails, deze deuren schuiven op de rails open en dicht. Of heb je wel eens gehoord van stalen deuren op rollers? Deze deuren schuiven als het ware op rollers, die bevestigd zijn aan het plafond. De stalen deur op rollers schuift over de muur heen, hierdoor kan je de deur dus even helemaal laten verdwijnen. Tevens zijn er stompe stalen deuren, deze deuren kunnen maar één kant op draaien en vallen automatisch weer dicht zodra de deur geopend is. En als laatste kan je de stalen deuren ook als ramen gebruiken. Een stalen deur als raam is erg mooi als je twee ruimtes graag van elkaar gescheiden wil houden, maar door het glas in de deur krijg je toch een doorkijk in de andere ruimte en is er in beide ruimtes veel licht. Er zijn dus veel verschillende uitvoeringen van stalen deuren beschikbaar, welke kies jij voor jouw huis?