woontrends

Maak kennis met BeterLeven: Een duurzaam merk met een bijzonder verhaal

Bij Ger.nl vinden we het belangrijk om onze klanten te voorzien van de beste duurzame producten. Daarom willen we je graag voorstellen aan een ander duurzaam merk: BeterLeven. Dit merk biedt prachtige handgemaakte producten met een bijzonder verhaal. In deze blog willen we je graag meer vertellen over het merk en het product dat zij in de webshop aanbieden.

BeterLeven is een fairtrade merk dat zich richt op het creëren van een beter leven voor de makers van de producten. De oprichter van BeterLeven kwam tijdens haar zoektocht naar mooie producten voor haar webshop tot de ontdekking dat fairtrade en duurzaamheid steeds belangrijker werden in de wereld van e-commerce. Ze besloot daarom een assortiment op te zetten met producten die niet alleen duurzaam geproduceerd worden, maar ook bijdragen aan een betere toekomst voor de makers.

Een van de producten die BeterLeven aanbiedt, zijn handgemaakte opbergmanden gemaakt van olifantengras en gerecycled plastic. Deze manden worden met de hand gemaakt in Senegal en zijn verkrijgbaar in een rietkleurige mand gewikkeld in wit gerecycled plastic. De mand heeft een hoogte van 60 cm (+15 cm deksel) en een breedte/diameter van +/- 45 cm (opening 35cm). Let op: de vorm kan iets afwijken van de foto en de grootte kan per mand maximaal enkele centimeters variëren. Als je speciale wensen hebt of de exacte maat wilt weten, kun je altijd contact met ons opnemen.

Door deze manden te kopen, draag je niet alleen bij aan een beter leven voor de makers, maar ook aan een duurzamere toekomst. Olifantengras groeit namelijk snel en is hernieuwbaar. Het gebruik van gerecycled plastic vermindert daarnaast de hoeveelheid afval die anders op de vuilnisbelt zou belanden.

We zijn erg trots op het feit dat ze deze opbergmanden van BeterLeven kunnen aanbieden in hun webshop. Door het kopen van deze manden, draag je bij aan een betere toekomst voor de makers en het milieu. Het is onze missie om duurzame en fairtrade producten toegankelijk te maken voor iedereen en BeterLeven past perfect in dit plaatje.

We hopen dat je net zo enthousiast bent over BeterLeven als wij zijn. Neem gerust een kijkje in hun webshop om de opbergmanden te bekijken en te bestellen. Samen kunnen we de wereld een stukje beter maken!