woontrends

Omarm the Art of Living met de mooiste Bohemian trend

De Bohemian trend is een van de meest populaire interieurtrends voor 2023. Het is een mengeling van verschillende stijlen, kleuren en materialen die samen een unieke, artistieke uitstraling creëren. Boho-Chic is te herkennen aan de mix van verschillende stijlen en een speelse aanpak. Of het nu gaat om kleurrijke accessoires, opvallende wanddecoratie, unieke verlichting of comfortabele meubels, bij Boho-Chic staat alles in het teken van expressie en persoonlijkheid.

Een belangrijk aspect van Boho-Chic is de aanwezigheid van natuurlijke materialen en elementen. Denk aan het gebruik van houten ornamenten, franjes, diermotieven, schelpen en veren. Deze elementen zien we terug in wandbekleding, meubels en accessoires. Planten spelen ook een belangrijke rol in de Boho-Chic trend. Kies voor groene en exotische planten zoals de vijg, olijf, cactus, monstera of bananenplant.

De Boho-Chic trend kent twee uitvoeringen. Enerzijds kun je kiezen voor een kleurrijke en speelse aanpak, met veel verschillende kleuren en patroonen. Anderzijds kun je kiezen voor een meer esthetische en elegante aanpak, met naturel tinten en warme houtsoorten. Wat je ook kiest, het belangrijkste is dat je jouw persoonlijkheid laat zien in het interieur.