GER

Ontdek de Nola gestoffeerde eetkamerstoel met armleuningen van Gewoonstijl.nl

Als u op zoek bent naar een comfortabele eetkamerstoel met een uniek ontwerp, dan is de Nola gestoffeerde eetkamerstoel met armleuningen van Gewoonstijl.nl precies wat u zoekt. In dit artikel bespreken we alle voordelen van deze stoel en vertellen we meer over het bijzondere merk nolon.

Uniek ontwerp

De Nola eetkamerstoel is een stoel die net iets anders is dan een normale eetkamerstoel. Deze stoel is namelijk volledig draaibaar en bekleed met zachte stof. Hierdoor heb je altijd een uniek ontwerp aan je eettafel staan. Bovendien is de stoel voorzien van fijne hoge armleuningen, waardoor hij niet alleen erg leuk is om te zien, maar ook nog eens heel erg comfortabel zit.

Comfortabel en praktisch

De Nola eetkamerstoel is bekleed met zachte stof en voorzien van een ergonomische kuip, waardoor hij extreem comfortabel zit. Bovendien is de stoel voorzien van een metalen draaibaar onderstel, waardoor hij ook als bureaustoel te gebruiken is. Dit maakt de Nola eetkamerstoel niet alleen perfect voor bij de eettafel, maar ook voor op kantoor.

Gemakkelijk te combineren

De Nola eetkamerstoel is gemakkelijk te combineren in een modern, industrieel of Scandinavisch interieur. Bovendien kun je verschillende zittingen met elkaar combineren voor een speels effect.

Over nolon

nolon is een merk van eigen bodem dat is opgericht in Nederland. Het merk biedt geen complete stoelen en barkrukken, maar losse onderdelen die je zelf kunt samenstellen. Zo kun je zelf jouw ideale stoel of barkruk creëren! Het assortiment van nolon bestaat uit stoelen, barkrukken en fauteuils, waarvan een deel modulaire onderdelen bevat voor het zelf samenstellen van een product. Alle items van nolon hebben een modern en minimalistisch ontwerp, waardoor ze naadloos aansluiten bij alle woonstijlen en interieurs.

Voor het zelf samenstellen van een stoel kies je een onderstel uit een van de zeven collecties. Vervolgens kies je de zitting: een kuip met armleuningen of zonder armleuningen. De zittingen zijn beschikbaar in diverse materialen en kleuren, waardoor er meer dan 1000 combinaties mogelijk zijn. Grote kans dus dat jouw ideale stoel ook bij nolon in het assortiment zit!

Als u op zoek bent naar een comfortabele eetkamerstoel met een uniek ontwerp, dan is de Nola gestoffeerde eetkamerstoel met armleuningen van Gewoonstijl.nl precies wat u zoekt. Deze stoel ziet er niet alleen leuk uit, maar zit ook nog eens heel erg comfortabel. Bovendien is hij gemakkelijk te combineren