GER

Ontdek unieke vintage, design en industriële stukken bij Neef Louis Design

Bij Ger.nl zijn we altijd op zoek naar de nieuwste en meest unieke producten, en we hebben een bijzondere ontdekking gedaan: Neef Louis Design. Dit is een bijzondere winkel waar u de meest unieke vintage, design en industriële stukken kunt vinden, en we willen u graag meer vertellen over dit bijzondere bedrijf.

Neef Louis Design bestaat sinds 1999 en wordt gerund door Louis Vlaarkamp en Petri. Het begon allemaal in een garage op het Haarlemmerplein, daarna verhuisde de winkel naar een schuur in de Houthavens in Amsterdam West, en nu bevindt het zich in een hangar in Amsterdam Noord (een populair industrieel district). Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een hangar van 1500m2 vol met unieke vintage, design en industriële stukken.

In de winkel vindt u een collectie van unieke, gebruikte goederen, waaronder vintage, design en industriële items. Het is een reis door de tijd, een terugkeer naar uw jeugd, of een vleugje van de toekomst. Er werkt een enthousiast team van 9 personen in de winkel, de werkplaats, de stoffeerderij en het lunchroom. Het assortiment bestaat uit industriële lampen of tafels in combinatie met designklassiekers of mid-century design. Ze worden geïmporteerd uit Polen, Tsjechië, Oekraïne of Denemarken, en nog veel meer.

Bij Neef Louis Design vindt u een avontuur en inspiratie voor stylisten, setontwerpers, artdirectors of particulieren. Wat u ook zoekt, er is een grote kans dat u het hier vindt! Het is een bijzondere plek waar u op zoek kunt gaan naar een uniek stuk voor uw interieur, maar waar u ook geïnspireerd kunt worden door de bijzondere verhalen achter de producten.

Bij Ger.nl zijn we ontzettend enthousiast over Neef Louis Design en we raden u zeker aan om eens een bezoekje te brengen aan deze bijzondere winkel. Het is een ervaring die u niet snel zult vergeten, en u zult zeker met een uniek stuk naar huis gaan!