GER

Tynaarlo Loungebank van A-meubel: De perfecte bank om op te relaxen

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle bank om op te relaxen na een lange dag werken? Dan is de Tynaarlo Loungebank van A-meubel wellicht iets voor jou. Deze bank heeft een speels en uniek design en is uiterst comfortabel. Het zal gegarandeerd de eye-catcher van jouw woonkamer zijn.

De Tynaarlo Loungebank is verkrijgbaar in verschillende soorten bekleding, waaronder stof. Daarnaast is de bank verkrijgbaar in verschillende opstellingen, zoals 2 zits met 1 arm en Longchair Klein. De afmetingen van de bank zijn B256 x D225 x H80, waarbij de 2 zits met 1 arm een afmeting heeft van B160 x D96 x H80 en de Longchair Klein een afmeting heeft van B96 x D225 x H80.

Belangrijk om te weten is dat de Tynaarlo Loungebank exclusief sierkussens wordt geleverd (MEERPRIJS) en dat het product direct na bestelling op maat wordt gemaakt. De verwachte levertijd is 8 tot 12 weken.

Over A-meubel

A-meubel is een meubelbedrijf dat al sinds 1992 bestaat. Door de jaren heen is de klantenkring uitgegroeid van Groningen tot Maastricht. Door de grote inkoop kan A-meubel prachtige meubels aanbieden voor zeer lage prijzen. Naast een scherpe prijs biedt A-meubel ook een goede service na de aankoop. De meubels worden door de bezorgdienst bij jou thuis geleverd.

Bezoek de showroom

Naast het online bestellen van producten, ben je van harte welkom in een van de mooie showrooms in Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Delft, Enschede, Nijmegen, Eindhoven, Leeuwarden, Roosendaal, Zwolle en Tilburg. Hier kun je de meubels bekijken, voelen en uitproberen voordat je tot aankoop overgaat. De ervaren medewerkers staan klaar om je te helpen en adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Koop de Tynaarlo Loungebank bij A-meubel

De Tynaarlo Loungebank van A-meubel is een prachtige bank om op te relaxen na een lange werkdag. De bank is uiterst comfortabel en heeft een speels en uniek design. Je kunt de bank volledig naar jouw wens en smaak opstellen door de verschillende kleur- en materiaalopties. Bestel de Tynaarlo Loungebank direct online of breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk de bank in het echt. A-meubel biedt prachtige meubels voor zeer lage prijzen en een goede service na de aankoop.