woontrends

Unieke industriële vintage meubels bij PimsTra Meubelen

Bent u op zoek naar een uniek meubelstuk dat een verhaal met zich meedraagt? Dan is PimsTra Meubelen dé webshop waar u moet zijn. Het bedrijf staat bekend om haar unieke industriële vintage meubels, lampen en meer. De meubels zijn stuk voor stuk pronkstukken die zorgen voor sfeer in uw woonkamer, bedrijf, winkel of horecagelegenheid.

De meubelen van PimsTra Meubelen zijn ambachtelijk gemaakt en hebben veelal mooie gebruikssporen. Dit geeft de meubels een karakteristieke uitstraling. Alle meubelen worden met de nodige aandacht behandeld in de werkplaats, voordat ze worden geplaatst op de webshop. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product dat lang mee zal gaan.

Bij PimsTra Meubelen kunt u niet alleen terecht voor het bestellen van unieke meubelstukken, maar ook voor complete interieurinrichtingen. Het bedrijf verzorgt uw complete interieur, zodat uw woonkamer of bedrijfsruimte een geheel nieuwe uitstraling krijgt.

Wilt u de producten van PimsTra Meubelen graag eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Dat kan! U kunt de producten bekijken in de showroom in Waalwijk. De showroom is op afspraak geopend van maandag tot en met woensdag, op donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur (alleen de eerste zaterdag van de maand of op afspraak).

Het aanbod van PimsTra Meubelen varieert wekelijks. Dit komt doordat er van veel producten maar één stuk voorradig is. Het bedrijf plaatst wekelijks nieuwe aanwinsten op de webshop, dus houd de website goed in de gaten!

Bent u naar iets specifieks op zoek of heeft u vragen over de producten die u in de webshop vindt? Neem dan contact op met PimsTra Meubelen. Het enthousiaste team staat klaar om u te helpen bij het vinden van uw droommeubel.

Bij PimsTra Meubelen bent u verzekerd van een uniek meubelstuk dat lang meegaat. Bestel uw pronkstuk gemakkelijk online of bezoek de showroom in Waalwijk en laat u verrassen door het bijzondere aanbod van industriële vintage meubels, lampen en meer.