woontrends

Een unieke vondst bij Oldwood: de originele vintage turnbok!

Bij Ger.nl zijn we altijd op zoek naar unieke items voor in huis. Zo zijn we bij Oldwood de Woonwinkel gestuit op een echte parel: de originele vintage turnbok! Deze turnbok is volledig gemaakt van 100% leer en heeft een stoere en authentieke uitstraling. Het is dan ook een echte must-have voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere toevoeging aan zijn of haar interieur.

Oldwood de Woonwinkel staat bekend om haar industriële maatwerk meubels en haar unieke vintage vondsten. Bij Oldwood wordt alles met de hand gemaakt, waardoor er (bijna) alles mogelijk is. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een massief oud of nieuw eiken tafel van 220 of 223,5 cm, maar ook de breedte, hoogte, tafelblad dikte en de afwerking kunnen volledig naar jouw wensen worden aangepast.

Naast maatwerk meubels is Oldwood ook uniek in haar vintage industriële meubels. Het team gaat wekelijks op zoek naar de stoerste stalen werkbanken, vintage lampen, oude kasten, dressoirs en unieke accessoires in oude Europese fabrieken, voornamelijk in Duitsland en Frankrijk. Deze items worden in de eigen werkplaats klaargemaakt voor een tweede gebruik, waardoor ze niet alleen uniek en authentiek zijn, maar ook duurzaam.

De vintage turnbok is een van de vele unieke vondsten van Oldwood. De bok is volledig gemaakt van 100% leer en heeft een originele vintage uitstraling. Het is dan ook een echte eyecatcher voor in huis, en perfect om als decoratie te gebruiken. Deze unieke vondst van Oldwood past perfect bij ons assortiment, en daarom zijn we dan ook erg blij dat we deze bijzondere turnbok kunnen aanbieden aan onze klanten.

Bij Ger.nl zijn we altijd op zoek naar unieke en authentieke items, en de originele vintage turnbok van Oldwood past perfect in ons assortiment. We zijn dan ook erg blij dat we deze bijzondere vondst kunnen aanbieden aan onze klanten. Ben je benieuwd geworden naar de vintage turnbok van Oldwood? Neem dan snel een kijkje op onze website!