woontrends

Lamplord – Antique & Vintage Lampen specialist

Het is altijd leuk om te ontdekken hoe bedrijven zijn ontstaan en waar ze hun passie vandaan halen. Bij Ger.nl zijn we al jaren gepassioneerd over woonaccessoires en interieur en we zijn dol op het ontdekken van nieuwe bedrijven die dezelfde passie delen. Vandaag willen we graag het familiebedrijf Lamplord aan de wereld laten zien.

Lamplord is een familiebedrijf met een passie voor antieke en vintage lampen. Het bedrijf is ontstaan uit de passie van de oprichters voor antiek en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een verzameling van meer dan 3000 antieke en vintage lampen. Dit zijn niet zomaar lampen, maar unieke stukken met een verhaal en sfeer die het huis een persoonlijke touch geven.

Bij Lamplord weten ze alles over oude verlichting en reparatie en ze nemen de tijd om elke lamp grondig te inspecteren en te repareren voordat deze in de webshop komt te staan. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de lampen die je bij hen koopt in topconditie zijn en jarenlang plezier zullen geven.

Een specifiek product waar Lamplord bekend om staat, zijn hun originele vintage en retro hanglampen uit de jaren 1930-1970. Deze lampen zijn technisch weer in prima staat en klaar om weer jarenlang gebruikt te worden. Het is prachtig om te zien hoe deze lampen een stuk geschiedenis in huis brengen en de sfeer in de woonkamer veranderen.

Bij Ger.nl zijn we altijd op zoek naar bedrijven die net zo gepassioneerd zijn over woonaccessoires en interieur als wij zijn. Lamplord is zonder twijfel een van die bedrijven en we zijn trots om hen aan te bevelen aan onze volgers. Als je op zoek bent naar unieke vintage verlichting, dan is Lamplord zeker een bezoekje waard.

Om meer te weten te komen over Lamplord en hun prachtige collectie vintage lampen, bezoek hun website op lamplord.nl. We zijn er zeker van dat je net zo onder de indruk zult zijn als wij!